Ποιοι είμαστε - kinetol

Το κίνημα Αιτωλοακαρνάνων είναι μια Εθελοντική Μη Κερδοσκοπική Κίνηση Πολιτών, ανοιχτή σε όλους τους Αιτωλ/νες, χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανέναν κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα, δεν χρηματοδοτείται κρυφά ή φανερά από κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο της Ελλάδας ή της Αλλοδαπής.
Το κίνημά μας έχει στόχο να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων, προβληματισμών και ιδεών, για την ανάπτυξη του νομού καθώς και μοχλός πίεσης, προς όλους τους θεσμικούς φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων και την υλοποίηση των θέσεων και των προτάσεων μας.
Ενεργοί Πολίτες Αιτωλ/νίας
Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων
Μας ενώνουν πολλά! Δε μας χωρίζει τίποτα!
Θέματα που καίνε!
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα Ενεργών Πολιτών της Αιτωλ/νίας που διαμένουμε στο νομό, αγαπάμε τον τόπο μας και δε θέλουμε να βλέπουμε έναν “κοιμισμένο γίγαντα” να αργοπεθαίνει. Γεννηθήκαμε σε ένα νομό που τα χαρακτηριστικά του πλεονεκτούν έναντι πολλών άλλων της χώρας και είναι συγκριτικά μεγάλα.
Όμως κάποιοι… (έχουν ονοματεπώνυμο, οδό και αριθμό) εντέχνως με μακροχρόνιες ”πράξεις” και ”παραλήψεις” οδήγησαν το νομό και τους κατοίκους της Αιτωλ/νίας, να είναι οι φτωχότεροι μαζί με τους κατοίκους των Γρεβενών και της Ηλείας.
Ακόμη και η Ευρυτανία που αποτελείται κυρίως από ορεινούς όγκους, είναι πολύ μπροστά στην ανάπτυξη! Εμείς λοιπόν και στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς και με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ
Στόχος μας είναι δημιουργήσουμε μια μεγάλη βάση Ενεργών Εθελοντών Μελών, που θα είναι διασκορπισμένα σε όλο τον νομό. Κάθε Ενεργό Μέλος θα αναδεικνύει τα τοπικά προβλήματα και θα κάνει προτάσεις για λύση σύμφωνα με τα θέλω της τοπικής κοινωνίας.
Η φωνή μας θα είναι μέσα από τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, website κλπ) για άμεση αντίδραση και πίεση προς κάθε ενδιαφερόμενο φορέα. Το κάθε θέμα θα παραμένει στην επικαιρότητα και στην κρίση της διαδικτυακής κοινότητας μέχρι τη επίλυσή του.

(για την εγγραφή σου κάνε κλικ εδώ)
Επιστροφή στο περιεχόμενο